Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Agrofrukost – Vätgaslagring på Gårdsnivå

2023-12-07 @ 08:30 - 10:00

Gratis

Välkommen till Agrofrukost! Näringslivsfrukost för verksamma inom den gröna näringen. Temat för träffen den 7 december är vätgaslagring på gårdsnivå. Vi inleder med frukost kl. 8.30, kl. 8.45 startar seminariet.

Nilsson Energy AB

Hans-Olof Nilsson, medgrundare Nilsson Energy AB, berättar om hur vätgaslagring fungerar på gårdsnivå, vilka möjligheter som finns idag och en framtidsspaning om hur utvecklingen kommer fortsätta framåt.

Globala målen

Läs mer om de globala målen

Delta fysiskt eller digitalt

Denna Agrofrukost är både fysisk och digital. För att få ut mesta möjliga av frukosten rekommenderar vi att du kommer till Agrocenter och träffar andra som är intresserade av samma ämne. Anmäl dig längst ner på sidan. Vill du hellre delta digitalt behöver du inta anmäla dig, bara klicka in dig på länken när seminariet startar kl. 8.45 den 7 december. 

Klicka här för att ansluta till Agrofrukost via Teams

Om Agrofrukost

Agrofrukost är en mötesplats för kunskapsspridning och diskussion kring aktuella ämnen. Du får möjlighet att lyssna på intressanta föredrag, träffa kollegor och diskutera aktuella ämnen tillsammans med likasinnade och andra inom branschen. Vid varje träff bjuds det på frukost.

Detaljer

Datum:
2023-12-07
Tid:
08:30 - 10:00
Kostnad:
Gratis

Arrangör

Hushållningssällskapet Halland
Phone
03546500
E-post
infohalland@hushallningssallskapet.se

Plats

Agrocenter
Torsholmsvägen 3
Falkenberg, 31150 Sverige
+ Google Map
Phone
03546500
Visa Plats-webbplats