Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Agrofrukost – Att vara arbetsgivare

2023-11-16 @ 08:30 - 10:00

Gratis

Välkommen till Agrofrukost! Näringslivsfrukost för verksamma inom den gröna näringen. Temat för träffen den 16 november är arbetsgivarrollen och ledarskap.

Annika Bergman, VD Hushållningssällskapet Halland och ordförande Gröna arbetsgivare föreläser om ledarskap och vilka nya utmaningar och möjligheter som uppstår när man tar steget från att vara egen till att bli arbetsgivare. Kom och inspireras i din roll som arbetsgivare.

Delta fysiskt eller digitalt

Denna Agrofrukost är både fysisk och digital. För att få ut mesta möjliga av frukosten rekommenderar vi att du kommer till Agrocenter och träffar andra som är intresserade av samma ämne. Anmäl dig längst ner på sidan. Vill du hellre delta digitalt behöver du inta anmäla dig, bara klicka in dig på länken kl. 8.30 den 16 november.

Klicka här för att ansluta till Agrofrukost via Teams

Globala målen

Läs mer om de globala målen

Om Agrofrukost

Agrofrukost är en mötesplats för kunskapsspridning och diskussion kring aktuella ämnen. Du får möjlighet att lyssna på intressanta föredrag, träffa kollegor och diskutera aktuella ämnen tillsammans med likasinnade och andra inom branschen. Vid varje träff bjuds det på frukost.

Detaljer

Datum:
2023-11-16
Tid:
08:30 - 10:00
Kostnad:
Gratis

Arrangör

Hushållningssällskapet Halland
Phone
03546500
E-post
infohalland@hushallningssallskapet.se

Plats

Agrocenter
Torsholmsvägen 3
Falkenberg, 31150 Sverige
+ Google Map
Phone
03546500
Visa Plats-webbplats