Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

AI i gröna näringar

24 april @ 08:30 - 10:00

Gratis

Välkommen till Agrofrukost! Näringslivsfrukost för verksamma inom den gröna näringen. Temat för träffen den 24 april är AI i gröna näringar. 

AI – möjligheter och hinder

Vad händer just nu och hur ser framtiden ut när det gäller AI? Hallands Innovationsarena HighFive deltar för att berätta om möjligheter och hinder med AI.

Ett konkret exempel

Användning av AI i drönare – hur funkar det? I projektet VILL(T)SAM används AI för att drönaren ska känna igen vilt på åkrarna och på så sätt förhindra viltskador. Håkan Cajander, senior projektledare berättar mer.

Globala målen

Läs mer om de globala målen

Delta fysiskt eller digitalt

Denna Agrofrukost är både fysisk och digital. För att få ut mesta möjliga av frukosten rekommenderar vi att du kommer till Agrocenter och träffar andra som är intresserade av samma ämne. Anmäl dig längst ner på sidan. Vill du hellre delta digitalt behöver du inte anmäla dig, bara klicka in dig på länken när seminariet startar kl. 8.45 den 13 februari. 

Delta i Agrofrukost via Teams

Om Agrofrukost

Agrofrukost är en mötesplats för kunskapsspridning och diskussion kring aktuella ämnen. Du får möjlighet att lyssna på intressanta föredrag, träffa kollegor och diskutera aktuella ämnen tillsammans med likasinnade och andra inom branschen. Vid varje träff bjuds det på frukost.

Bild: AI genererad bild från Pixabay.com

Detaljer

Datum:
24 april
Tid:
08:30 - 10:00
Kostnad:
Gratis

Arrangör

Hushållningssällskapet Halland
Phone
03546500
E-post
infohalland@hushallningssallskapet.se

Plats

Agrocenter
Torsholmsvägen 3
Falkenberg, 31150 Sverige
+ Google Map
Phone
03546500
Visa Plats-webbplats

Anmälan

2 Kommer
Svara här