Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Agrofrukost – Tema: Sociala medier

2023-09-21 @ 08:30 - 10:00

Gratis

Välkommen till Agrofrukost! Näringslivsfrukost för verksamma inom den gröna näringen. Temat för träffen den 21 september är sociala medier och lantbruk.

Att vara bonde och influencer samtidigt, hur då?

Alma Håkansson arbetar tillsammans med sin far på gården Slommehagen i södra Dalsland, som hon även planerar att ta över i framtiden. Samtidigt driver hon youtubekanalen och instagramkontot Bondtösen (@bondtosen_) för att visa en rättvis och sanningsenlig bild av svensk mjölkproduktion.

Under föredraget får vi veta mer om hur Alma ser på att kombinera dessa två världar och varför hon brinner för att visa sanningen bakom svenskt lantbruk. Alma kommer även berätta om sina upplevelser kring att säga vad man tycker som ung kvinna i lantbruksbranschen.

Sociala medier – Varför, vad, hur och för vem?

Varför lägga tid på att synas i sociala medier? Vilken kanal ska jag använda och hur kommer jag igång?

Elin Lundgren, kommunikationsansvarig på Hushållningssällskapet Halland, delar med sig av statistik om sociala medier, olika kanaler och hur du kommer igång.

Globala målen

Om globala målen

Om Agrofrukost

Agrofrukost är en mötesplats för kunskapsspridning och diskussion kring aktuella ämnen. Du får möjlighet att lyssna på intressanta föredrag, träffa kollegor och diskutera aktuella ämnen tillsammans med likasinnade och andra inom branschen. Vid varje träff bjuds det på frukost.

 

Detaljer

Datum:
2023-09-21
Tid:
08:30 - 10:00
Kostnad:
Gratis

Arrangör

Hushållningssällskapet Halland
Phone
03546500
E-post
infohalland@hushallningssallskapet.se

Plats

Agrocenter
Torsholmsvägen 3
Falkenberg, 31150 Sverige
+ Google Map
Phone
03546500
Visa Plats-webbplats