Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Agrofrukost – Biokol – en svart möjlighet?

13 mars @ 08:30 - 10:00

Gratis

Välkommen till Agrofrukost! Näringslivsfrukost för verksamma inom den gröna näringen. Temat för träffen den 13 mars är biokol. Vi inleder med frukost kl. 8.30, kl. 8.45 startar seminariet.

Vad är biokol?

Vad är biokol? Hur använder vi biokol? Var passar biokol bäst? Hur utvinner vi biokol? Dessa frågor, och mycket annat, får vi svar på av Cecilia Hermansson, projektledare vid Hushållningssällskapet Sjuhärad den 13 mars.

Globala målen

Läs mer om de globala målen

Delta fysiskt eller digitalt

Denna Agrofrukost är både fysisk och digital. För att få ut mesta möjliga av frukosten rekommenderar vi att du kommer till Agrocenter och träffar andra som är intresserade av samma ämne. Anmäl dig längst ner på sidan. Vill du hellre delta digitalt behöver du inta anmäla dig, bara klicka in dig på länken när seminariet startar kl. 8.45 den 13 mars. 

Länken publiceras veckan före mötet.

Om Agrofrukost

Agrofrukost är en mötesplats för kunskapsspridning och diskussion kring aktuella ämnen. Du får möjlighet att lyssna på intressanta föredrag, träffa kollegor och diskutera aktuella ämnen tillsammans med likasinnade och andra inom branschen. Vid varje träff bjuds det på frukost.

Detaljer

Datum:
13 mars
Tid:
08:30 - 10:00
Kostnad:
Gratis

Arrangör

Hushållningssällskapet Halland
Phone
03546500
E-post
infohalland@hushallningssallskapet.se

Plats

Agrocenter
Torsholmsvägen 3
Falkenberg, 31150 Sverige
+ Google Map
Phone
03546500
Visa Plats-webbplats

Anmälan

4 Kommer
Svara här